Inte fel med fotmassage

Nåt som är rätt skönt att få för trötta fötter, det är fotmassage. Men har man inte en partner som kan göra det åt en, så måste man gå till salong. Eller, så köper man sig en fotmassagemaskin! På FitnessFrank.se kan du jämföra olika modeller. Det finns nämligen flera olika modeller att välja på som har olika sorters massage att ge så att säga. Det finns de som är utformade för att det bara ska ge en avslappnad massage medan andra är för att ge smärtlindring eller för att öka blodcirkulationen i fötterna. Det gäller att välja rätt maskin så att man får den massage man behöver för sina fötter helt enkelt. 

Olika varianter av massagemaskin för fötterna

Det finns som sagt flera olika varianter av massagemaskiner för fötterna. Det finns de som gere vibrerande fotmassage, som oftast är bra för den som vill ha en lätt avslappnad massage. Sedan finns det de med lufttryck. De ger bra avslappning av musklerna i sidan på foten. En ytterliggare variant är den som kan knåda. Det är då massagehuvuden som roterar under foten för att ge en knådande känsla.

Ta hand om dina fötter

Det är viktigt att ta hand om dina fötter. Dels ge dem massage ibland, men även unna dig fotvård av annat slag. Antingen genom att gå på salong eller att själv göra det med fotbad, fila dem, klippa naglar och smörja in dem. 

2 Mar 2021