Flytta till Gustavsberg?

Ska du, eller funderar du på att, flytta till Gustavsberg? Det ligger vackert beläget vid havet omgivet av andra orter som Solsidan, Tynningö och Värmdö och har kommit att bli mest känt för sitt porslin och vi är många som suttit på en Gustavsbergstoalett. Här går det mesta i ett lite lugnare tempo och om du vill ha storstadspuls ligger Stockholm bara ett stenkast bort. Läs mer om flyttfirma i Gustavsberg, och hoppa sedan vidare och läs om vad du kan hitta på när du väl flyttat dit.

Tre saker att hitta på

Här får du tips på tre saker du kan göra i Gustavsberg. Det finns givetvis fler saker men det ger dig en start i alla fall.

  1. Porslinsmuseum - Ett museum man inte fårmissa! De har ofta utställningar med konstnärer men du kan också se några av alla de 45 000 föremål som alltid finns för visning här.
  2. Hamnen - När sommaren kommer lever hamnen upp rejält. Här finns det gott om leksaker som SUP-brädor, vattenskoter, segelbåtar och andra saker man kan hyra och roa sig med.
  3. Äta- Ja, Gustavsberg har gott om matställen och det är många som spenderar hela veckor med att bara besöka restauranger och bistron. 

När du väl flyttat så kommer det inte dröja länge innan du lärt känna personer i din omgivning. Be dem ta dig med på upptäcktsfärd och kanske kommer de att hitta saker som de själva knappt visste fanns. 

18 Nov 2022