Vilket abonnemang ska man ha?

Ni vet, det där med att välja rätt mobilabonnemang, det är inte alltid det lättaste. Det finns ju numera bra många olika operatörr man kan välja på. De har alla olika priser och erbjudanden. Det man bör kolla på, det är om det är fria samtal och sms, hur mycket surf som ingår och hur täckningen är där man bor. En annan viktig aspekt är att kolla vad de har för kundtjänst. Jag har hört att Telenor kundtjänst ska vara riktigt bra. Det man bör göra, då man ska välja mobilabonnemang, det är att jämföra dem mot varandra. Så att man kan se vad som passar en bäst.

Bra saker att tänka på då du jämför

Det finns en del saker som sagt att tänka på inför valet av operatör och abonnemang. En bra fråga att ställa dig är hur mycket surf du behöver varje månad. Det är ju så att de flesta av oss idag använder våra telefoner till bra mycket mer än bara att ringa med. Ofta så surfar man med den, för att kolla FB, betala räkningar, kolla tidningen med mera.

En annan sak är att kolla om det är fria samtal och sms eller om det måste betalas separat. Dock har de flesta detta.

Täckningen kan se olika ut beroende på var du bor. Vissa operatörer har bättre eller sämre runt om i landet.

Hur bra operatörens kundtjänst är, det är även bra att kolla.Ibland måste man ha hjälp från till exempel Telenor kundtjänst och då är det bra om de har en bra support med bra öppettider.

7 Jul 2021