Snöat in lite på det här med städning

Jag är nog lite knasig tror jag men ända sedan jag läste om det där med städning vid en flytt så har jag blivit lite ... inte manisk, men väldigt intresserad och nyfiken i alla fall. Så nu har jag gjort en liten lista på var man kan hitta städhjälp vid flytt, och vem vet kanske jag en dag tar och gör en egen liten hemsida där folk kan hitta flyttstädning i Falkenberg, Örebro eller andra ställen. Det vore ju faktiskt en bra hjälp för killar och tjejer som är som jag. Som inte tycker det är så där jättekul att städa alltså.

Hur ska man bygga upp den?

Ja, det ska ju vara en snygg hemsida i så fall med tydlig information. Klickbara länkar med exempelvis flyttstädning i Lund för de som bor i Skåne. man ska bara på ett litet ögonblick kunna hitta städhjälp i sin egen stad, och sedan kunna antingen ringa dem direkt, eller komma till deras hemsida. Det blir lite som en jämförelsesajt fast för städbolag ungefär. Jag får fundera på layouten lite senare. Jag vet ju inte ens om jag orkar bygga hemsidan än ju.

2020 kommer bli bra

ja, gott nytt år för resten. Det har jag ju glömt säga! Jag ser fram emot det här året för jag vet att det kommer släppas en hel del kul spel. Både för konsol och för PC. Det är särskilt ett spel jag är nyfiken på och det heter Crowfall. Det utlovas att det ska vara lite som att befinna sig i samma värld som game of Thrones och det låter ju rätt kul. jag får återkomma med mer information om det spelet när det släpps! Ha det fint så länge så får vi se om det blir en hemsida med tips på städhjälp.

8 Jan 2020