Kul testa på luftgevär

I många av de spel jag gillar att spela, så går man ju runt och skjuter med både pistol och gevär av olika slag. Jag tänkte det kunde vara kul att testa på det på riktigt så att säga. Ja inte ut och skjuta hejvilt på allt och alla som i spelen, men kanske åka till en skyttebana och testa ett luftgevär eller ett annat slags luftvapen. Det går ju köpa luftvapen på flera ställen. Dock gäller det att vara 18 år eller över för att få köpa. Man kan få skjuta med dem som yngre, om man har en vuxen med sig. 

Testa skytte på bana

Jag tänkte jag ska kolla runt och se om det finns skyttebana nära mig att åka till. Det går ju att skjuta även med andra vapen på dessa banor, men anar att man kanske ska ha licens. Vet inte riktigt hur det fungerar. Det finns ju en massa skyttegrenar att testa vet jag. Ska nog kolla om det finns en bra skytteförening nära mig och fråga dem om vad som gäller med allt. Det gäller ju att följa alla lagar och regler. Även om det är en kul sport, så är det ändå vapen man hanterar och det ska man ju ha respekt för. 

Skytte i spel och på riktigt skiljer ju sig faktiskt en hel del. Får se om jag tycker det är lika kul i verkliga livet som det är i de spel jag spelar. 

24 Aug 2020