Har köpt mig en elcykel

För ett tag sedan testade jag en sådan där elscooter ni vet och tänkte att det kan ju vara en cool pryl att ha. Men sedan tänkte jag om! Jag skaffade mig istället en elcykel. Känns som om jag har mer nytta av en sådan. Har ju märkt att de där elsparkcyklarna eller scooters eller vad man kallar dem, är inte så ofarliga som många tror. Sen, det står ju sådana överallt i stan nu. Det finns ju företag som hyr ut dem, men så är det folk som inte orkar ställa tillbaka dem. Så dåligt. Nej, bättre då med en elcykel. Den kan man framföra på säkrare sätt. Sedan är det ju även smart sätt att motionera på. Bara för att man har el till den, så måste man inte koppla på den.

Smidigt med en elcykel

Har upptäckt att det är riktigt smidigt med att använda min elcykel. Jag kommer ut och rör på mig mer nu. Innan var det ju mest gå som gällde. Fördelen med en elcykel är ju just att man kan koppla på batteriet om man vill och behöver. Särskilt bra är det i långa, sega uppförsbackar! Sen är det rätt smart även när det blåser motvind. 

Det enda jag ångrar är att jag inte köpte den tidigare. Nu är sommaren snart över, och vintern är snart här. Eller ja, hösten kommer först och det går väl cykla ett tag till, så sett, men hade vart bra att ha den redan i somras. 

2 Sep 2021